lördag 14 augusti 2010

Augustivärme

Just när man trodde att sommaren var slut så kommer den tillbaka, vilken lycka! Glasskladdiga barn och rusig kattunge har sprungit ut och in genom de öppna dörrarna hela dagen ivrigt påhejande varandra.

Jag försöker fortfarande få fason och ordning på mitt jobb-jag som måste bli mer strukturerat om jag ska klara den här hösten. Under veckan som gick har jag gjort ett stort antal våningsfat som jag lägger ut i butiken eftersom. Förhoppningsvis räcker de ett tag för nu är det hög tid att utöka produktsortimentet hos Crème de la Crème! Förutom möblerna, som kommer att bli fler, så håller jag på att experimentera med fler porslinsprodukter - spännande, men fram för allt vansinnigt roligt!

Har även hunnit att gå på Formex. En bra kickstart för höstens kreativitet, men hjälp vilka skavsår jag hade i går kväll! Det är bara att hoppas att värmen håller i sig så att mina stackars fötter inte behöver gå i något annat än flip flops den närmaste tiden ;)

Tack Therese och Lena som igår kom med det glädjande beskedet att Residences chefredaktör Mårten Niléhn valt ut Crème de la Crème till en av tre "Bäst just nu", och tack Mårten för att jag fick vara med :)

3 kommentarer:

 1. Hejsan! Men vilken härlig bild och fint med alla dessa fina färger.
  Ha det gott :O)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vad roligt att det var att säga hej till dig på mässan, jag kände igen dig när du satt där på kudden och lyssnade på hon från Åhlens....Lycka till med de nya projekten, jag hör av mig...

  Kram Helena.

  SvaraRadera
 3. Mums! Men vad är det för något fint som dinglar från trädet? Nyhet?

  KRAM

  SvaraRadera