måndag 13 april 2009

Uteliv


Är back in business, eller man kanske skulle säga back in town. Inte town som i Uttran, stannar i nordliga norr några dagar till. Känns konstigt att höra att man haft sommarvärme hemma när snön ligger vit på marken här. Samma sol har dock lyst på oss också, panna och näsa stramar av de senaste dagarnas solstrålar.
mmm
Mannen som måste jobba, åker hem några dagar tidigare. Förhoppningsvis är alla innerdörrar vita när vi kommer hem på fredag! Jag och döttrarna tänker tillbringa de närmaste dagarna utomhus om vädret tillåter, med skidor och promenader på isen. Eftersom jag inte kommer att kunna hålla mig borta från datorn kommer jag även att visa några sneak peeks från det vackra huset vi bor i här. (Ja, det är menat som en cliffhanger. Titta in i morgon så får ni se!). Foto: Hans Överby1. En sån här skulle vi ha haft med oss i helgen! Iiamo är nappflaskan som med hjälp av en organisk värmepatron kan värma innehållet upp till 37 grader på fyra minuter, ingen el behövs. Snygg är den också!
2. Funktionsplagget från Nike är precis som nr.1 ett utmärkt exempel på när design och funktion går hand i hand. Skulle känna mig snygg i denna trots att jag svettats ute en hel dag :)
3. Jag älskar solglasögon, så fort solen skiner åker dom på! Tycker om dessa sportiga shades från Oakley. Vill ha!
4. Ett par schyssta gummistövlar är ett måste när man tycker att vattenpölar är toppen. Detta gäller fram för allt den yngre delen av familjen. Gillar dessa från Tretorn.
5. Galonisar är ett måste av samma anledning som ovan. Rutiga till Karla från Stadium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar