tisdag 21 april 2009

Med himlen som tak


Idag är det kallt, bara runt nollan i morse. Fleecetröja, mössa, handskar och fodrade galonisar kläddes på under protest. Jag vill ha klänning och strumpbyxor mamma, BARA klänning och strumpbyxor! Till helgen har dock försommarvärme utlovats, har vi tur kommer temperaturen att klättra upp mot 20 grader.

Jag har länge funderat på hur jag skulle kunna pimpa vårat växthus som inte ser särskilt roligt ut. Börjar med tanken att hänga upp ljuskronan i återvunnet material från Indiska. Tyvärr är växthuset inte stort nog att möblera, får ha saftkalas på altanen i stället. I sommar vill jag dricka saft ur dom fina fjärilsglasen från Rice. När det är härligt väder ute vill man inte tillbringa mer tid än nödvändigt inne i köket. Fick upp ögonen för en ekologisk muffinsmix med dinkel och fullkorn i senaste numret av lantliv. Mixen kommer från Mother Bear Sweden och finns i olika smaker. Muffinsformarna från Åhléns blir pricken över i. Förutom projekt "Pimp the greenhouse" behöver även hammocken ett lyft. Börjar med att lägga dit kudden ärter från Gudrun Sjöden. Gillar mönstret som ger mig 50-talsvibbar.


Nu till en fråga av ett helt annat slag. Är det någon som vet om man kan göra om inställningarna på blogspot så att man kan få större bilder? Ibland känns även det största bildvalet lite fjuttigt. Detta med datorer har fram till nyss inte alls varit min grej, har iallafall precis kommit på att jag faktiskt tycker att det är ganska kul :)

3 kommentarer:

 1. Jag vet att man kan bredda sin sida och på så vis få plats med lite större bild (eller bilden man lägger in blir därmed större). Tyvärr vet jag inte hur man gör.., men kanske var det en ledtråd?

  Lisa

  SvaraRadera
 2. Fint bloggande Ida - inte minst layout och design. Vi ses snart! /Lucas

  SvaraRadera
 3. Lisa: Jag tror att jag redan har den bredare varianten (?). Ska prata med en kompis som är programmerare om man ev. kan ändra inställningarna i HTML (grekiska för mig).
  Lukas: Tack tack! Hoppas vi snart kan hitta en helg när ni kan komma på middag!

  SvaraRadera