onsdag 8 april 2009

Glad Påsk!


Ibland måste man få lite distans för att inspirationen ska återvända. De senaste veckorna har jag knappt lämnat förorten och inser nu att det är alltför lätt att bli hemmablind. I detta fall behövdes ca hundra mil. Sitter nu i mina föräldrars vackra hem och känner att jag får massor av nya ideér, det behövs lite ny input ibland. I morgon väntar stugliv och en påskhelg utan vare sig elektricitet eller rinnande vatten. Hoppas bloggabstinensen inte ska bli alltför svår ;) Från mig till er alla - En riktigt Glad Påsk!

Gula skor från Elephant & Chickpea, tyg från Rosenberg Cph. Påskriset blev kvar i Villa tallås.

5 kommentarer:

 1. Ha en riktigt fin påskhelg! Jag läser i kapp inlägg och som jag har skrivit förut - jag tycker verkligen om din sida. Så förhoppningsvis återvänder du med stora blogglustar sedan :). Kram

  SvaraRadera
 2. Vi bor i en by i Jämtland. Fast vi är inflyttade kommer från annat håll från början. Ja, det är skönt att komma bort en stund ibland, hoppas ni får en skön helg. Glad Påsk!

  Lisa

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk för sjutton! Ha det så kul där uppe och hälsa mor och far!

  SvaraRadera
 4. Glad Påsk! Du får dra på dig lite lappsjuka och sedan återvända med massa ny blogglusta så att du kan fortsätta inspirera oss mammor som behöver en kick i vardagen.

  SvaraRadera
 5. Glad Påsk! Förstår vad du menar med att kreativiteten ökar vid miljöombyte. När min västkustvistelse är över ska symaskinen få gå varm. Tack för all inspiration och hjälp!
  /Märtas mamma

  SvaraRadera