torsdag 23 april 2009

Idag gillar jag

Jag vill ha kråkor i manchetterna och ogräs runt halsen. Crow Cufflinks och Dandelion Necklace säljs av det Philadelphiabaserade galleriet/shopen Artstar. Artstar är känd som en "cutting-edge craftshop" och är väl värd en titt. Bilder från Artstar.


Inför försommarens altanfika inhandlades idag stjärnprydda stjärtlappar. I väntan på riktiga möbler sitter man bra på vår gamla teaklåda :) Dynorna kommer från Hemtex.

Fick ett mejl om en nyöppnad webbshop, NUNC, som har som filosofi att inreda i nuet och leva efter sina impulser. I butiken samsas nya och gamla saker. Jag föll för betongbordet med spetsduk, Evelyn, design Tove Adman. Skulle passa bra på vår lilla balkong, alternativt inne i växthuset. Pallen med turcost vintagesiden från Indien är helt underbar och kommer från Anna O. Vill ha den framför öppna spisen! Bilder från NUNC Inredning.

4 kommentarer:

 1. Det får bli ett samlingsinlägg denna soliga fredag. Tack för all inspiration denna vecka! Jag gillar verkligen dina bilder och dina plock. Senast fick jag upp ögonen för NUNC ovan som även hamnade hos mig. Ha en riktigt fin helg nu!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om NUNC.

  Ha en underbar helg

  SvaraRadera
 3. NUNC verkar vara helt OK! :)

  Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Weronica: Tack själv! Inspirationsutbytet är ömsesidigt. En fin helg till er också! Kram
  Susanne: Ha sköna dagar ute på ön!
  Admin: Varsågod! Kul att du hittat hit!

  SvaraRadera