onsdag 9 februari 2011

Hand made by me, del 2


Sådärja! Trasmattelöparen är numera inte en löpare, utan en kudde. Kuddfodralet fick en kant av cognacsfärgad mocka från en gammal jacka och stängs med en mockafläta som jag trätt genom åtta mässingöljetter.
mm
Idag skiner mina två gula kuddar i soffan i kapp med februarisolen. Karla frågar när det är vår. När vi kan ta fram cyklarna och när man slipper ha på sig mössa och täckjacka. Just idag känns det som om det inte kan dröja allt för länge. I dag känner jag hopp om våren.

5 kommentarer:

 1. Andra bloggen i rad, som jag läser nu ikväll, som har något härligt, lysande gult på bild. Det är något med den här förvårtiden, som lockar oss mot det solgula. Gult är fint!
  /helena

  SvaraRadera
 2. Underbar kudde! Önskar att du ska göra fina kuddar att köpa. BM

  SvaraRadera
 3. Helena: Ja, visst lyser det upp. Och kanske extra mycket idag när allt är vitt, vitt.

  LiseLotte: :)

  BM: det kommer fler kuddar. Du kan alrig ana hur sugen jag är på att just göra fler kuddar! Jag ska bara fylla på våningsfaten som nästan tagit slut först...

  SvaraRadera
 4. wow läckert, önskar jag vore lika händig.

  http://krumelurlivet.blogspot.com

  SvaraRadera