måndag 21 februari 2011

Liten måndagstävling

Jag gillar stora väskor med plats för mycket. Problemet är bara att när man behöver den där nyckeln, tuggummit, eller vad det nu kan vara, får man stå och gräva i väskan i evigheter för att hitta det man söker efter. Med extrafack i väskan blir det lite lättare. Jag har sytt två set om två extrafack (funkar lika bra i necessären), som jag nu lottar ut. Ett set har lock med blå pilblad, det andra med femtiotalsplommon. Facken är sydda i olika typer av segelduk och försluts med kardborreband.

Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vad du skulle använda extrafacken till för att vara med i utlottningen, skriv även om du vill ha plommon eller pilblad. Vinnaren presenteras nu på fredag!

19 kommentarer:

 1. Fina och smarta. Jag skulle använda dem till busskort, t-bane-remsan, mina 122 olika läppglans och alla rabattkuponger - som jag alltid glömmer hemma!
  Håller tummarna för plommon.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Som min man alltid säger "man behöver gps om man ska hitta i din handväska" och därefter kommer han släpandes med hela väskan om jag ber honom hämta något.

  Ena facket skulle därför oavkortat gå till läppsyl! Något både jag och maken rotar efter ofta. Andra facket skulle nog gå till huvudvärkstabletterna och diverse smått, som hårsnoddar, spännen och annat man bara måste ha ibland.

  Pilblad vore fint!
  =)

  SvaraRadera
 3. Vad fina de var! Jag skulle använda dem till tamponger och kanske läppglanset ;-) OM jag har tur och vinner skulle jag vilja ha den med plommon på locket...

  SvaraRadera
 4. Eftersom plånboken är till bredden maxad med alla möjliga och omöjliga "klubbkort" skulle ett av fodralen få fungera som avlastare för de kort som inte används till vardags.
  Som den inbitna listskriverska jag är skulle det andra fodralet få sällskap av ett litet anteckningsblock + penna. Ett sånt kit är alltid bra att ha nära till hands när idéerna frigörs och kreativiteten kommer över en.
  Pilblad får gärna ligga i min väska:)
  Kram t

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Den lilla skulle tjäna som medecinförvaring, den stora till mobilen, så fiiina!! Kan du inte lägga ut några till försäljning också??

  Kram Åsa Norgren

  SvaraRadera
 6. Åh det där känner jag igen precis! Ibland kan man bli nästintill tokvansinnig över att inte hitta det man letar efter...

  Jag skulle helt klart använda den ena till totalt osexiga saker som tamponger och munsårssalva. Den andra skulle få rymma lite av det andra som är på rymmen i handväskan som läppglans, snoddar, små viktiga lappar, etc.

  SvaraRadera
 7. Kan tänka mig ett fack där jag kan gömma mig själv och drömma om våren ;) Med Pilblad så känns det mera vår!! Jag längtar! Och så kul med din överraskning förresten,kram Eva

  SvaraRadera
 8. Jag cyklar till jobbet varje dag, i alla väder. Därför använder jag min cykelväska varje dag. Den är sjukt praktisk, för man slipper har ryggsäck och bli svettig om ryggen, alternativ vara rädd för att väskan på pakethållaren ska ramla av. Problemet är 1. att den är hemskt oglamourös. 2. att den inte har några småfack. Så jag skulle använda dessa sötisar till alla småsaker som nu ligger och skramlar runt och är helt omöjliga att hitta. Eftersom jag älskar blått blir pilblad mitt val.

  SvaraRadera
 9. Det är alldeles för sent för att vara ute... på nätet :) och jag känner mig lite trött och oinspirerad. Då är det kul att överraskas med en tävling! Du är ju med i min, så nu vill jag såklart vara med i din!

  Stora väskor använder jag inte så mycket längre, det slutar alltför ofta med en rutten, bortglömd banan, djupt där nere i botten...

  Så i mitt PLOMMONfack, skulle jag nästan få ner min nuvarande väska :) Nej, inte riktigt, men jag väljer nog att använda mitt fack till ett par piller, en penna, en inköpslista och en liten peng och så lägger jag det fina facket/n direkt i min stora vinterjacksficka!
  /helena

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag skulle ha ett litet extrafack till alla halstabletter som dräller runt i min jobbryggsäck! Eller till alla klubbkort till olika affärer som inte får plats i plånboken!
  Och jag tycker båda är precis lika fina!

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Båda facken är lika fina :-) Jag skulle låta min dotter använda det stora facket till sin mobil och det lilla att ha pengar i. Ibland måste hon ha med till skolan, och då är facken perfekta att ha i hennes jacka och ingen ser att det finns där :-)
  /Sussi

  SvaraRadera
 12. Dessa "små" underbara extrafack är helt perfekta till min fula stegräknare som är med mig jämt. BM

  SvaraRadera
 13. Jag cykelpendlar till jobbet och dras därför med en stor ful ryggsäck som är omöjlig att hitta i. (som förhoppningsvis snart ska bytas ut mot en röd och fin modern cykelväska i galon:)Dock även den utan fack. Jag skulle använda det lilla facket till cykelnyckeln samt batterier till mina cykellampor. Det lite större skulle få rymma ett litet survival-kit i form av cerat, ob, hårnålar och spegel. Plommonen var vackra! /K

  SvaraRadera
 14. Jag skulle mer än gärna använda det stora plommonfodralet till min mobil som jag alltid lyckas ha underst i väskan... Det mindre fodral skulle jag fylla med alvedon, läppcerat, viktiga lappar mm. Känns inte som ett stort problem att fylla de fina fodralen med bra att ha saker :) Grattis till din lilla ärta föresten, min lilla "fis" ska komma ut i april, kanske lite fina skötväskor på g?

  SvaraRadera
 15. Precis vad jag behöver till mitt väsk-kaos:
  http://mylovelychaos.blogspot.com/2010/11/my-bag-true-story-och-en-liten-tavling.html

  Skulle bli superglad för de med plommon på!

  SvaraRadera
 16. Jag vill gärna vinna det blå, pilblad.
  Hos mig skulle de fyllas (gömmas) med smycken eftersom barnen tar dem hela tiden.

  SvaraRadera
 17. Vilken fiffig idé du har kommit med, jag själv får alltid gräva djupt i handväskan efter det mesta faktiskt. Jag skulle ha dem till mitt jobbkort, olika tapetprover jag har i handväskan, självklart tampongerna, ja det finns mycket att stoppa där i:)
  Plommon är min favorit.
  /Christina i Kolmården

  SvaraRadera
 18. Jag skulle ha extrafacken till hörlurar och alla läppglans som dräller omkring i väskan. Jag gillar plommon så det blir mitt val om jag vinner! Jättefina!

  SvaraRadera
 19. Jag är inte med i utlottningen, men vill bara kommentera att jag tycker att det är en himla smart och snygg idé!

  SvaraRadera