torsdag 17 februari 2011

Olav

Med risk för att bli tjatig vill jag presentera Olav och hans nya polare Larserik och Petter. Jag kommer att lägga ut fler fat i morgon och på lördag innan jag tar en våningsfatspaus.

Tack för alla gratulationer till mig och Ärtan! Jag blir så glad! Har ni tips på pojknamn som passar till Karla och Floras lillebror får ni gärna komma med dem, det vore ju synd om pojkstackarn fick heta Ärtan resten av sitt liv :)

16 kommentarer:

 1. Fint fat!
  Jamen då måste jag ju slänga in Charlie i förslagslådan :-)

  (Min lilla Charlie är inte så liten längre - han fyller hela 6 år på måndag... tiden går verkligen så snabbt...)

  SvaraRadera
 2. Varför inte Rasmus som din gamla älsklingsnalle. /M

  SvaraRadera
 3. Wow så snygga! Du är verkligen duktig!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Olav-fatet var ju oxå grymt snyggt!
  Pojknamn är jag så dålig på. Supersvårt tycker jag, trots att mina två yngsta är söner.

  SvaraRadera
 5. Så kul med namn! Ett litet favoritämne :) Herman, tycker jag. Passar fint med Flora & Karla.

  SvaraRadera
 6. Nämen vad säger du? En liten Ärta, så fantastiskt!
  Själva väntar vi en liten Böna lagom till midsommar. Om det är en kille eller tjej vet vi dock inte ännu. Visst är det märkligt att det ska vara så svårt med pojknamn!? Jag har några på lut, medan flicknamnen de bara ramlar på.

  kramkram
  ida

  SvaraRadera
 7. Harry, Frank eller Bruno. Fem bokstäver ;)
  /Anna (Juniform)

  SvaraRadera
 8. Nehej, Frank är upptaget och Harry är ju Gambler! Inte bra att starta så tidigt... Tacka vet jag Aron, Leo, Edvard, Einar, Albert, Samuel och Evald. Eller kanske några sommarbarn, det finns ju bara höst-vinterbarn i familjen; Arne och Jakob i Juni, Herman och Folke i Juli. För att inte tala om skådespelarna i Kastrullresan; Edvin, Sture och Birger. Eller .....
  Nej, Nu är det dax att köpa nya "frön", tack för påminnelsen. Svärmor

  SvaraRadera
 9. Jag har en kollega på jobbet som döpte sin son till August och Varg i mellannamn, det tycker jag är en fin namnkombination. ;D

  SvaraRadera
 10. Aron heter vår son - ett fint namn på en fin kille!

  SvaraRadera
 11. Åh, namn som är så roligt! Ni har fantastiskt vackra flicknamn på flickorna och jag tycker Folke, Nils eller Olle skulle passa förträffligt!

  /Susanne

  SvaraRadera
 12. Ja, varför ska det vara så svårt med just pojknamn? Det finns ju så väldigt många... :) Spontant gillar jag Noa, eller Samuel (som svärmor nämnde:) eller Gabriel. Benjamin är också fint, men kanske lite långt? Jag lovar att grubbla vidare.
  /helena

  SvaraRadera
 13. GRATTIS! Tre barn rockar :)
  Passande med Karla och Flora måste nog vara
  Ivar, Ture, (W-)Ville, Valter och Sven är namn som jag verkligen tycker om och som dessutom passar så bra ihop med dina tjejer.

  SvaraRadera