fredag 25 februari 2011

Fredagsvinst

Lotterna är dragna, vinnarna är Susanne Gustavsson ( pilblad) och Lotten (plommon) - Grattis! När jag hade dragit vinnarna kunde jag liksom inte sluta, utan drog tre till av bara farten. Grattis även till Anna/Rackarungar, K och Christina i Kolmården som vinner fredagsbonusvinster! Mejla mig era adresser så kommer vinsterna A.S.A.P.

Inläggen på bloggen har inte haglat i veckan, jag har extraknäckt ett par dagar som sjuksköterska (roligt när man bestämmer själv var och hur mycket) och tagit hand om mina krassliga barn. Idag har jag rensat bland faten i butiken, tagit bort gammalt och lagt dit nytt. NU tar jag fatpaus, nästa vecka går i trasmattornas tecken! Trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Åhh vad kul! Du gjorde min förkylda fredagskväll lite ljusare.... Jag mailar dig!

  SvaraRadera
 2. Tack för sist det var så trevligt att träffas! Hoppas att vi kan få ihop en loppistur någon gång!

  Mari

  SvaraRadera
 3. Inte klokt vad kul. Tack snälla. Hurra vad skoj!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker blogg du har! Kram

  SvaraRadera
 5. Men oj så roligt!! Tror att det är mig du menar, även om jag stavar med F i Gustafsson.
  Eller?!

  /Susanne

  SvaraRadera