fredag 11 februari 2011

Italienskt


- Jag har träffat Paolo Roberto idag, säger F när han kommer hem sent en kväll efter jobbet. Jaha, och jag är drottningen av Saba, hinner jag tänka innan jag tittar upp från min tidning och ser att han har ett paket i handen. Det är bara att inse att mitt jobb inte är närmelsevis så glamouröst som min mans. Med tanke på att det nog kommer att dröja innan jag bjuder ner kändiseliten till Crème de la Crème-verkstan så tackar jag och tar emot kokboken Paolo hade med sig till det fina kontoret i stan. Tack!
vv
Mina gästers mat är kanske en kokbok som passar bäst under sommarhalvåret eftersom den mest innehåller grillmenyer, men jag tror att jag struntar i det idag. Eftersom det kommit ca en halvmeter snö det senaste dygnet lär dröja innan vi skottat fram grillen, jag plockar fram grillpannan i stället och svänger ihop några Capollo fresco alla griglia (tunt skurna grillade karréskivor med citron och persilja).
vv
Happy friday!

2 kommentarer:

  1. Ja, Toplight är himla fin den med! Går som sagt att variera i massor.

    Vad gott det låter med citron och persilja till karréskivorna.

    SvaraRadera