tisdag 8 februari 2011

Tisdagstema* Hand made by me

Man skulle ju kunna tycka att veckans tisdagstema skulle passa mig som handen i handsken. Jag menar, Hand made by me, det är ju det jag håller på med! Trots det har jag inte lyckats åstadkomma något revolutionerande i dag. Och bilder på våningsfat och annan gammal skåpmat har jag visat så det räcker på ett tag.

I början av helgen hade jag storslagna planer på en hand-made-by-me-grej, men som man kan läsa i föregående inlägg så hade just den här helgen alldeles för få timmar. I dag skalade jag ner mitt DIY-projekt till något mer hanterbart, tyvärr hann jag ändå inte klart. Som en cliff hanger visar jag upp trasmattelöparen som fått sig ett uppiggande apelsingult bad idag. Förhoppningsvis har löparen gått från att vara just en löpare till något helt annat imorgon eftermiddag. Den som väntar får se :)

Vill man se gamla gördetsjälv-grejer som jag har gjort kan man titta under kategorin Crème de la Crème.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar