torsdag 7 oktober 2010

Liten höstrusktävlingHar du gjort nåt fuffens? frågar jag Flora när hon kommer in i köket med en min som är allt annat än oskyldig. Det är svårt att bli arg när hon svarar Jaha, utan att blinka. Det dröjer förmodligen inte länge innan hon står och blåljuger sin mamma rakt upp i ansiktet, för tillfället tar jag gärna lite fuffens tillsammans med en enkel sanning ;)

I dag har varit första dagen vi behövt ha lamporna tända sedan i morse. Vinden och regnet piskar runt knuten och det är mörkt. Brr, börjar nästan längta till advent. Till skillnad från härom veckan har det så kallade flytet lyst med sin frånvaro idag, jag har upptäckt att det är svårt att få något flow i det man gör när veckorna splittras upp i sjuk- och vabdagar. Jag försöker göra om, göra rätt och omprioritera.

En ljusglimt i mörkret är att Crème de la Crèmes Facebookgrupp nu har sjuttio medlemmar! Det firar jag med att lotta ut två paket med vardera tre porslinsmedaljonger. Ett paket lottas ut bland Crème de la Crèmes följare på FB som gillar tävlingen och medaljongerna. Ytterligare ett paket med tre porslinsmedaljonger lottas ut bland de som går med i FB-gruppen från och med i dag. Det innebär dubbel vinstchans för alla nya vänner! Tävlingen avslutas nästa söndag, den 17:e oktober. För er som är allergiska mot Facebook (been there :) så kommer jag att ha en till vanlig bloggtävling före jul.

Jag har funderat lite på upplägget när det gäller porslinsmedaljongerna i butiken. Jag förstår ju precis som Weronica kommenterar i inlägget nedan, att man vill välja hängen själv. Å andra sidan kan jag inte fota varje enskilt hänge, det tar alldeles för lång tid. Jag ska fundera ett tag till (typ till i morgon ;), men det lutar åt att jag plockar ihop färdiga paket om ett, två eller tre hängen som jag sedan fotar.

4 kommentarer:

 1. Tjoohoo, du vet väl att jag är med i fejkan gruppen blink blink;)

  kraaaam

  SvaraRadera
 2. Då ska jag gensat gå in och gilla den ;)
  Stor Kram LiseLotte

  SvaraRadera
 3. Oj så mycket fint jag hittade här då...
  Kakfatet var ju heeelt bedårande.
  Ha en bra kväll...

  SvaraRadera
 4. Hoppas på lite tur med dubbel vinstchans! Kram kram!

  SvaraRadera