tisdag 26 oktober 2010

Tisdagstema* Förvaring

Jag vet inte om det hänger på brist på förvaring, brist på pedantiska familjemedlemmar eller att vi helt enkelt har för mycket saker, faktum är att det för det mesta är ganska rörigt hos Familjen i Uttran. Det finns dock några räddare i nöden när det gäller att gömma och förvara saker i vårt hus.

Vi har en minimal hall och dåligt med utrymme för kläder och skor, allt som oftast ligger de i en hög på golvet. I somras välkomnade vi vår stora schiffonje med massor av lådor som nu står i hallen. Karla och Flora fick varsin stor låda, medan jag och F delar på en. Bra så, men det gäller att komma ihåg att lägga kläderna där och inte någon annan stans också ;) Smålådorna är utmärkta gömställen för allt från nappar och kvitton, till halstabletter och viktiga lappar.
mmmmm

Att våra barn än så länge helst vill leka där vi är resulterar i att dockor och allsköns färgglada plastleksaker dras fram. När det lekts klart är två stora kistor en välsignelse att slänga ner allt i, locket på så ser det helt plötsligt ganska prydligt ut. Det gäller även alla mina stora högar med inrednings- och mattidningar som jag inte nämns slänga, och som tidigare legat och skrotat lite här och där. Nu ligger det i kistan uppe i vårt tv-rum, som även fungerar som ett bord.
mm
Mina heta förvaringstips denna soliga tisdag är alltså lådor och kistor. Ha en bra dag!
Detta är dagens bidrag till fabriken.

4 kommentarer:

 1. Den är jättefin schiffonjen. Finns det lönnfack i den också ;)) LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Superfina förvaringsdetaljer och jag känner igen mig väldigt väl i en vardag hemma hos oss.
  Önskar dig en trevlig dag
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 3. LiseLotte: Den är fin. Och TUNG. Jag har letat efter lönnfack, men inte funnit något än :)

  Helena: Tack! Det gäller bara att finna tjusningen i vardagen :)

  SvaraRadera
 4. Små hallar är inte kul. Jag brukar skämta och säga att om man ska vända sig i vår hall måste man göra det innan man går in. Jag undrar lite över det svartvita tyget som stolen är klädd med. Vill och kan du dela med dig var man kan få tag i det?

  SvaraRadera