onsdag 6 oktober 2010

Ut ur dimman


Senaste dagarna har jag knappt tagit mig ur sängen. Trist, men ett utmärkt tillfälle att fundera på logistiken när vi nästa helg ska genomföra vår hittills största rokad i huset ;) Mitt arbetsrum ska flytta ut i det nya rummet under glasverandan. Kontoret högst upp i huset ska flyttas längst ner till det som ska bli kombinerat kontor och gästrum. Där kontoret tidigare var ska Flora äntligen få ett eget rum. Hänger ni med? Eftersom alla dessa rum är fyllda till bredden med saker idag väntar ett packande och pysslande utan dess like. Två av rummen ska dessutom målas respektive tapetseras om. Allt detta är tänkt att ske mellan lördag och söndag nästa helg, då farmor tar med sig döttrarna på Finlandskryssning. Optimistiskt? Förmodligen, men vi gör väl ett försök :)
mm
Idag har jag bytt ut utsikten från sängen mot ansträngningen att försöka bocka av ännu några punkter på min lista (som bara verkar bli längre och längre). Det är när hostan mullrar i bröstet och varje steg känns som en bedrift som man önskar att man hade haft ett enplanshus istället för vår fyra våningar höga Villa Tallås ;)
nn
Nog gnällt om Familjen i Uttrans krämpor som verkligen blivit en följetong denna höst. Förmiddagen har ägnats åt produktfotografering. Två nya trevåningsfat har jag hunnit lägga ut i butiken, åtminstone ett par till kommer att trilla in under dagen. I morgon hoppas jag komma tillbaka med ny kraft och ny inspiration! Till dess svänger jag lite lagom till denna passande låt.

1 kommentar:

  1. Heja er! Snart måste väl ljuset siktas därframme. Hängena är så vackra. Jag som estetnörd in i minsta detalj efterfrågar möjligheten att få kika på några paket. Slump är härligt, men svårt när man är nördig som mig :) Kram

    SvaraRadera