lördag 9 oktober 2010

Tjong i medaljongen!

Sådärja! Sexton porslinsmedaljonger döpta efter stjärnor och andra fenomen på himlavalvet ligger nu ute med bild i butiken. Efter många bryderier har jag bestämt mig (tror jag) för att alltid ha ett litet urval medaljonger på bild som säljs en och en till ett lite högre pris. Sedan finns också möjligheten att köpa paket om en, två eller tre medaljonger då man endast väljer färg. Priset på dessa blir lite lägre då jag slipper fotografera och lägga ut dem en och en, men jag försäkrar att de är precis lika fina!

Fram till den 17:e oktober kommer alla porslinsmedaljonger säljas för samma pris. Ni som vill handplocka era hängen - passa på!

2 kommentarer:

  1. Nu efterlyser jag några som på bilden med lite guld i BLING-BLING som det heter. :)) LiseLotte

    SvaraRadera
  2. Har några bling-bling-medaljonger som förhoppningsvis blir klara i slutet av veckan :)

    SvaraRadera