torsdag 21 oktober 2010

Det händer nu

Den här veckan har bloggandet fått stryka på foten. Senaste dagarna har CdlC-verkstan haft fullt upp, trettio fat står nu färdiga och väntar på att levereras till återförsäljare. Jag har insett att jag måste komplettera min webshop med andra försäljningskanaler och har idag glädjen att meddela att CdlC-faten kommer att finnas i Kofferts butiker på Humlegårdsgatan i Stockholm och på terminal fem på Arlanda från och med nästa vecka. Butiken Ogräs i Västervik har sålt slut på faten från i somras och kommer nu också att få påfyllning.

Crème de la Crème + Zetas lika med sant! Jag har blivit inbjuden att delta på julmarknaden i Zetas trädgård den 4-5 december. Zetas är ett av mina favoritställen i Stockholm, det ska bli jätteroligt att få visa upp och sälja mina saker på denna vackra och inspirerande plats!

Även CdlC-shopen kommer att fyllas på under nästa vecka. Porslinsmedaljonger, pyttefat och annat väntar på att fotograferas och läggas ut.

Efterlysning: Emma Cajnerud och Viktoria Hindsfors som vann FB-utlottningen av porslinsmedaljonger! Hör av er till mig, jag behöver era adresser för att kunna skicka medaljongerna!

17 kommentarer:

 1. Grattis Ida till ditt välförtjänta flow!!
  Jättekul!
  Om inte förr så ses vi på Zetas julmarknad :)

  Kram t

  SvaraRadera
 2. Kul att det går så bra för dig!!

  SvaraRadera
 3. Jaaaa Ida! Gud vad roligt med alla som vill sälja dina fat!
  Å dessutom Zetas julmarknad. Får kanske schvänga förbi å säga hej i såna fall.

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga fat! Det blir extra effetkfullt när dom står så där många tillsammans! Förstår verkligen att det är flera butiker som vill sälja dom!! Kul! :-)

  SvaraRadera
 5. Så roligt med fler återförsäljare. Och julmarknad på Zetas.... tänk om man kunde bo lite närmare...
  Grattis!

  SvaraRadera
 6. Mäktigt att se alla faten samlade så! Och julmarknad på Zetas - stort! Vi skall åka upp veckan efter, så vi missar den stora marknaden, men det finns väl en och annan godbit kvar av julstämning får vi tro :) Heja dig!

  SvaraRadera
 7. T: Tack! Jag svänger förbi med Figaro på lördag morgon på väg till Koffert. Jag hoppas verkligen vi hinner ses innan december!

  Fröet: Ja, det är helt galet roligt. Och overkligt ;)

  Karin L: Jamen det är klart att du ska gå på Zetas julmarknad!

  Popetotora: Tack! Ja, det ser maffigt ut när man ställer många tillsammans.

  Mrs. b: Det känns jättekul med en till ÅF, ett par till är förhoppningsvis på gång också. Julmarknad på Zetas brukar vara magiskt, som sagt, synd att du inte bor närmare...

  SvaraRadera
 8. Weronica: Synd att ni inte kommer julmarknadshelgen, vore roligt att ses. Jag kan nog lova att julstämningen ligger tjock även helgen efter, det är ju ändå bara första hälften av december...

  SvaraRadera
 9. Stort grattis! Så roligt för dig!

  SvaraRadera
 10. Jisses Amalia! Du har verkligen fått snurr på försäljningen! Jätteroligt och stort grattis! Jag försöker komma förbi Zetas julmarknad så får jag närstudera dina fina fat och säga hej!

  SvaraRadera
 11. Riktigt roligt att det går så bra för dig! Vilka fina ställen dina alster kommer att finnas på. Fortsatt lycka till!

  SvaraRadera
 12. Jätte fina fat!
  En ny vill ha sak på listan:)

  Kram på dig, Annaleena

  SvaraRadera
 13. Glad jag blir :) Kul och följa din framfart! Zetas julmarknad är ju en dröm för en skåning...

  /Pernilla

  SvaraRadera
 14. STORT GRATTIS! Tror jag ska gå på Zetas Julmarknad bara för att du är där :)) LiseLotte

  SvaraRadera
 15. Är så glad för din skull Ida! Du har jobbat hårt för det här och förtjänar all framgång. Lycka till med dina fortsatta satsningar!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 16. Herregud! Sökte på mitt namn på google och då hittade jag hit. Vann visst för två år sedan ;).
  Haha, så kan det gå!
  MVH
  Viktoria Hindsfors

  SvaraRadera