söndag 17 oktober 2010

Kalas

Fortfarande iklädd pyjamas och morgonrock gör jag nu mitt premiärinlägg till Fabriken. Ett rusigt födelsedagsbarn och en halvtrött födelsedagspappa har grattats ordentligt hela morgonen. Jag har pendlat mellan att sätta fast playmobobilgubbar på deras cyklar, lägga på marsipan på tårta, rulla chokladbollar och avstyra bråk om de tidigare nämnda playmobilgubbarna (därav fortfarande pyjamas ;)

Nu är alla förberedelser snart klara och jag ska försöka byta ut pyjamasen mot något annat. Sedan får gästerna komma. Kalaset kan börja!

4 kommentarer:

 1. Mums säger jag när jag ser bilden.
  Jag skulle också ha lag in en söndagsbild men det får stå över den här söndagen. Jag har knåpat ihop bilder till Lumix 1200. En digital fotoutställning på fotografiska. Det tog sin lilla tid :)) LiseLotte

  SvaraRadera
 2. hoppas att ni fick ett mysigt kalas.
  Önskar dig en trevlig söndagskväll
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 3. Harligt bull och kakfat! Smaskigt! Onskar en trevlig start pa nya veckan! towe.

  SvaraRadera
 4. Känner igen overall-problemet, allt i den storlek jag vill ha är slut...

  Hoppas ni hade ett mysigt kalas, minns än idag den dagen då Flora kom. Kram till Karlas look-a-like och Karla.

  Kram Åsa Norgren

  SvaraRadera