onsdag 13 oktober 2010

Another day at workI morse när jag tog av Flora pyjamasen trodde jag att jag skulle få dåndimpen. Vattkoppor och minst en veckas vab swoshade förbi i huvudet när jag såg prickarna på hennes lilla mage. Sedan bestämde jag mig helt sonika för att prickarna bara är vanliga ... ni vet prickar, och så fick hon gå till dagis. Bad parent, var det nästa som pluppade upp i huvudet, men jag misstänker att jag skulle hört något vid det här laget om prickarna var något annat än just prickar :)
mm
Efter gårdagens storstädning kommer jag att fortsätta fylla på butiken idag. Tre vackra trevåningsfat väntar på att läggas ut. Efter det väntar mannens hemgjorda köttbullar och kärlekskranka bönder (vad är det med det där programmet som gör att jag inte kan låta bli och titta?). Ni som inte har blivit CdlC-kompis på FB än, bli det nu och var med i utlottningen av tre porslinsmedaljonger. Målet är att ha 100 medlemmar på söndag när tävlingen avslutas!

1 kommentar:

  1. De bästa hemmajobbardagarna toppas av ett par Mariannekarameller, helt klart. :)

    SvaraRadera