onsdag 30 september 2009

Utmärkelse

Fick häromdagen den smickrande utmärkelsen "Awsome Girl Award" av HomeRiver. Motiveringen är att Familjen i Uttran är en blogg med allt och lite till i en härlig blandning. Allt och lite till låter som om det kunde stämma ;) att följa en röd tråd och nischa mig på endast en sak har aldrig varit min starka sida ;)

Med utmärkelsen följer uppdraget att berätta tio saker om sig själv, så håll till godo med dessa!
Utmärkelsen skickar jag vidare till Idéverkstan, På vår udde och Dona blogg - tell me something about you!
Foto: Hans Överby

4 kommentarer:

 1. Men vad roligt, vad glad jag blir! Ska ta mig an utmaningen också lite senare ikväll, ska ta mig an skolböckerna en liten stund först!

  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Oj! Tackar för utmaningen :) Måste nog bara fundera lite...
  Kul att läsa om dig!
  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du svarade och att jag fick veta mer! Tack!

  SvaraRadera