torsdag 17 september 2009

Bye bye Mårbacka, välkommen Hedera helix

Mårbackapelagonerna har sett ledsna ut i flera veckor, idag kom jag äntligen till skott att ge dem nya krukor och flytta ner dem i källaren. Jag har sett att många bloggare investerat i myrten nu i höst. Så skulle även jag om det inte vore för att det här med vattning inte är familjen i Uttrans starkaste sida ;) Istället fick tre murgrönor på båge flytta in i Sturehofskrukorna i glasverandan. Jag vet inte vad det är, men jag är speciellt förtjust i "bågade" blommor. Kostar de dessutom trettiofem kronor styck som dessa, ja då har man gjort en bra affär! I sovrummet har vi en annan bågad favorit, som (peppar peppar) ännu är vid liv.

Krukorna på fönsterbrädan får samsas med mina två smörtaxar (en tax att lägga smörkniven mot när man brett smörgåsen) och min makeoverlampa. I källaren står ett helt gäng lampfötter som ska pimpas och fixas, kommer kanske snart att finnas i en butik nära dig ;) Såg på tal om ingenting att besöksräknaren skenat iväg och att vi passerat 25 000 besökare! Detta måste firas med en tävling, håll ögonen öppna!

4 kommentarer:

 1. Murgröna + Sturehof = även hos oss.
  Jag väntar fortfarande på en stooor Idahoe-toaväska :-) :-)
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Karin L: Kan du tänka dig, det var precis vad jag tänkte sätta tänderna i under dagen! Karla ska åka till badhuset med moster Maja, och Flora - ja, hon får väl titta på när mamma klipper och syr (och trycka på symaskinspedalen just när mina fingrar tangerar nålen, äta upp den lilla tygbit jag just sparat för ett visst ändamål, dra ner en låda med sorterade tyger från hyllan och sen bara vara så där go som bara Flora kan :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. åh sturehof krukorna är sååå fina:) Jga gillar bågade murgrönsor, tycker dom är mysiga!´Ha en fin helg Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Min Mårbacka i Sturehofen har nog också passerat bäst före! Murgröna är ett bra alternativ! Fin fint!

  SvaraRadera