fredag 25 september 2009

Turn this room into an outfit

Den här idén har jag plankat rakt av från Design*sponge, så även interiörbilden som kommer från den amerikanska tv-stjärnan Goil Amornvivants hem. Jag tycker om känslan i rummet med de rosa och blå kontrasterna i den annars lugna färgskalan. Böckerna, tavlan och orkideerna är pricken över i, däremot skulle jag personligen skippa guldpjäsen som står på soffbordet ;)

Jag gillar idén att matcha en outfit och assocearer med ett rum, det triggar fantasin! Detta är mina val.Koftan från Lindex har en modell jag gillar! Passar både som myspyskofta och som cardigan över en snygg top. T-shirt från House of Dagmar, just nu på rea hos Tintinstyle. Jeans med låg midja och smal passform från Lindex. Träskostövlarna har jag bloggat om förut, och jag tycker fortfarande att de är lika coola! Frågan är bara om mammapengarna räcker till en sån utsvävning i höst...Perfekta boken att ha liggande på soffbordet är Fashionista a century of style icons där man kan inspireras av trender genom tiderna, style never goes out of fashion ;) Jag har tvålen, nu blev jag sugen på ljuset med samma doft. Kanske inte i vardagsrummet, men gärna tänt på toaletten när vi har gäster. BariJ är en favorit som inspirerar, gillar väskan i lapptäcksteknik. Sjal i råsiden gör de enklaste outfiten classy. Denna i favoritfärgen rosa :)

5 kommentarer:

 1. Herregud så pretto, I say no more

  SvaraRadera
 2. Mycket snygg outfit! Cool soffhörna på bilden också.

  SvaraRadera
 3. Anonym: Pretto is my middlename;)

  Idéverkstan: Ja, man blir lite sugen på att uppdatera höstgarderoben. Skulle gärna sjunka ner i soffhörnan på bilden, är trött så in i norden efter flera vaknätter med snoriga barn.
  Ha en skön fredagkväll!

  SvaraRadera
 4. Tjusigt! Idén är kul tycker jag och jag gillar ditt genomförandet. Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen höstkläder. Tack för dina fina tips.

  Du har en award att hämta på min blogg: http://homeriver.blogg.se/2009/september/utmarkelse.html

  SvaraRadera