måndag 28 september 2009

Produktutveckling

Den här hösten kan jag inte få nog av färg! Jag vill fortfarande ha en lugn bas men frossar i färgstarka assocearer och inredningsdetaljer.

Naturligt är därför att ta Bracelets of Uttran ett steg längre. I helgen experimenterade jag med att färga in spetsar. Första försöken blev en vacker plommonlila och en härlig knallrosa färg. Tanken är att jag ska prova fler färger, tipsa gärna om vad ni tror kan bli fint. Armbanden på bilden finns nu hos Crème de la Crème. Jag vill passa på att tacka Weronica, Therese och Mia för era inlägg om armbanden och min lilla butik, jag blir så glad!

Nu verkar vi ha snutit ut det mesta och värsta snoret, det finns hopp om liv igen ;) Flora tog sina första steg med läragåvagnen här om dagen, medan Karlas nya passion är mina oljepastellkritor, huvudfotingarna har blivit både hundar och spindlar de senaste dagarna. Dagarna går på och livet känns ganska behagligt i Villa Tallås:)

3 kommentarer:

 1. Grymt (och det är ett ord som jag inte använder speciellt ofta ;) snygga Ida! Vid första anblicken blev min favorit det lila med ceris knapp. Och jag som redan har ett par stycken. Hmm... Bra jobbat! Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig blogg! Hit kommer jag gärna igen. Är det ok om jag lägger till dig i min blogglista?

  SvaraRadera
 3. Weronica: Gymt kul att du gillar dem :)

  Johanna: Välkommen hit! Länka på ;)

  SvaraRadera