måndag 21 september 2009

Prototyp; multipåse

Under helgen som var hade jag bestämt mig för att sy necessärer, något som med Idahoe-mått har hunnit bli en klassiker sedan jag gjorde den första 1995. Tyvärr upptäckte jag att jag inte hade några blixtlås hemma när jag klippt ut delarna till den första, så det bidde ingen necessär, det bidde en påse ;)
mm
Nu är blixtlåsen beställda, så necessärerna borde bli verklighet inom en snar framtid. I väntan på dem fortsätter jag att sy påsar. Jag ska prova några olika storlekar för att se vilka som verkar mest användbara. Användningsområderna är oändliga men här hemma kommer en att hamna på en krok bredvid spegeln i badrummet fylld med hårborstar , snoddar och hårspännen.
mm
Den här första är till dig mamma. Tack för att du cyklar iväg till stan (Luleå) och handlar tyg och knappar som du sedan postar till mig när jag inte har möjlighet att åka in till stan (Stockholm). För att du inspirerar mig och är mitt bollplank. Helt enkelt för att du är världens bästa mamma! Påsen dimper ner i din brevlåda på onsdag :)

1 kommentar:

  1. Varmt tack, min kära dotter. Jag blir så smickrad och rörd. Att kunna hjälpa dig, om än på distans, är ett kärt besvär. Form och färg är ju ett intresse som vi alltid har delat. Påsen är så välkommen så - jag ska klura på var den behövs bäst./mamma

    SvaraRadera