söndag 20 september 2009

Näst bäst

Just nu är jag inne i ett flow. Skaparglädjen finner inga gränser (skulle vara tidsbrist då), och jag har tusen järn i elden! När familjen gått och lagt sig går jag ner en trappa och börjar jobba. Håller just nu på med förvaringspåsar i tyg som jag hoppas kunna visa snart, ska även sy upp ett lager av armband eftersom fler och fler beställningar droppar in. Roligt!
mm
Jag har länge önskat mig en radio till mitt arbetsrum, det blir rätt tyst när resten av familjen sover ;) Snygga Tivoli audio iPAL har legat högt upp på min önskelista. I fredags överraskade mannen mig med denna, en i stort sett likadan radio för en bråkdel av priset. Precis som på orginalet kan man plugga in sin MP3-spelare vilket jag har utnyttjat med att lyssna på sommarpratare från i somras jag inte hann lyssna på då. Mysigt att sitta och pyssla medan man lyssnar på andra människors historier eller sjunger med i favvolåten för tillfället.

3 kommentarer:

 1. Japp, jag har en vit "Denver" i tvättstugan. 99 pix på Clas Ohlsson i somras.

  SvaraRadera
 2. Måste fråga dig...har en likadan i vitt, men jag får inte nåt ljud i den som är nåt att ha!
  Typ 1 station kan jag få in, övriga är liksom dubbla, ngn pratar i bakgrunden fr en station samtidigt som det ska spelas musik på en annan och allt går ihop! Visserligen är den riktigt billig, eller bor jag på fel ställe? *S*
  Du kanske inte lyssnar på radion? Får nog lämna tillbaka min..

  SvaraRadera
 3. Karin L: Jag hade kunnat tänka mig en vit också!

  Veras hem: Jag har bara lyssnat på P3 och MP3 och det fungerar utmärkt. Jag ska kolla om jag får in några andra radiokanaler också.

  SvaraRadera