tisdag 8 september 2009

Svartvitt


Idag har jag knappt kommit ur pyamasen på hela dagen. Plyschbyxor och t-shirt blir alltför lätt hemmauniform när man går hemma och skrotar. Till följd av detta har jag sen ingen aning om vad jag ska ta på mig när jag ska in till stan eller träffa folk (som inte får se mig i velour;) Jag har svårt att definiera vad jag har för stil, det närmsta jag kan komma är bohemian goes preppy :)

Jag gillar när man blandar klassiska plagg med något tuffare. "Budget-chanelen" från Lindex blir fin tillsammans med en enkel t-shirt, ett par jeansleggins och höga stövlar. Sjalen är en favoritassocear hos mig. Eftersom jag inte gillar halsband har jag ofta en sjal eller scarves runt halsen i stället. Den stickade sjalen från H&M värmer höstfrusna axlar. Jag skulle gärna förstärka preppylooken med en väska a la boardingschool - snygg, klassisk och praktisk. Runt handleden har jag självklart ett Bracelet of Uttran :)
mm
Jag har tidigare i höst sagt att jag ska ta tag i mitt läsande och inte bara slentrianmässigt läsa massa halvdana deckare, jag tycker om Bodil Malmsten och ser fram emot att läsa hennes Sista boken från Finistière.

I morgon lägger jag ut nya armband på Crème de la Crème. Svart och plommonlila står på repertoaren. Tack alla ni som kommit med beröm och lyckönskningar. Jag ska försöka fylla min lilla butik med fler spännande saker i höst, har massor av idéer (tyvärr inte lika mycket tid).

4 kommentarer:

  1. Åh, det där är en outfit helt i min smak! Mycket snyggt, måste genast kolla upp chanel kopian på Lindex och väskan, ja det är en läcker sak jag glömt men som är värd att tänka på åter!

    SvaraRadera
  2. Idéverkstan: Jag hade på mig snudd samma outfit på en fest i lördags och kände mig jättefin! Jackan känns väldigt användbar, har både haft den till jeans och snyggare byxor.

    SvaraRadera
  3. Jättefint utvalda kläder!

    SvaraRadera