fredag 18 september 2009

Karla syr

I går när Flora sov middag hade jag och Karla syjunta. Karla talade om att hon minsann också kunde sy och att hon hade massor med små dockor som behövde nya täcken. Jag tog fram några bitar grovt linne, sen fick hon välja färg på tråden. Ser du mamma, jag har sytt ett hus med en gräsmatta, och här är mormor och morfars segelbåt!

Fritt broderi tror jag att det kallas. Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli :-)

Nu är armbanden snart slut. Jag kommer att fylla på med fler och förhoppningsvis något annat under helgen.

1 kommentar:

  1. Karla Du kan göra de finaste tavlorna. Kanske kan Du göra en fin tavla till farmor också? Jag har ju ett fint spöke men en tavla kanske med bild av Frösakull vore inte dumt. Stranden, snäckorna och sanden. Farmor

    SvaraRadera