lördag 25 juli 2009

Vacation


Nu börjar den, the Grand Tour. De närmsta två veckorna ska sommarstugor och vänner betas av, från öst till väst, norr till söder. Villa Tallås är utlånad till lägenhetsvänner som vill leva husliv. Uppdateringen av bloggen kommer därför att bli lite sisådär, men några inlägg i veckan ska jag nog kunna åstakomma ;)
mm
Badrumsmattan kommer från H&M home.

3 kommentarer:

 1. Önskar er en trevlig semester!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. En skön semester önskar jag dig! Vad härligt! Vilken fin matta, den gillar jag verkligen. Får nog kolla in H&M Homes nya kollektion i alla fall, har inte känt någon lockelse till det förut.

  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni får det riktigt bra på er Grand Tour. Själv ska jag jobba men lika glad för det är jag!

  Kram S

  SvaraRadera