söndag 19 juli 2009

Mosaik


Senaste dagarna har det slarvats med bloggandet hos Familjen i Uttran. Villa Tallås har varit som ett B & B, föräldrar har avlöst vänner som i sin tur avlöst långväga släktingar. Jag älskar när huset är fullt av folk; barn och vuxna om vartannat, långa, härliga måltider. Ändå är det skönt när alla rest, nu när lugnet åter lagt sig i vårt hus.

Någon betonggjutning har helt enkelt inte hunnits med. I dag gjorde jag en fuskvariant av betongplattorna jag haft i mitt huvud så länge. Jag tog helt enkelt några befintliga stenar från växthuset, smackade på lite kakelfix och tryckte dit krossade porlinsskärvor jag sparat sen tidigare. När fixet torkat fogade jag med vanlig kakelfog. Lätt som en plätt! Jag tycker dessutom att golvet in my greenhouse fick mer liv med de nya plattorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar