onsdag 8 juli 2009

Snö


Den morgonen Karla föddes låg ett tjockt snötäcke på marken. Minnesbilden av snöflingor som dalade mot marken hela natten är lika stark som minnet av hur det kändes att hålla vårt lilla knyte i famnen för första gången. Nu har snöflingan blivit stor, men natten när Karla Elisabet Snö kom till världen har för alltid etsat sig fast i mitt minne.
mm
I dag var tanken att jag skulle åka iväg på en loppisrunda. Några loppor blev det inte, men väl ett sprillans nytt armband. För några år sedan när Snö of Sweden var nytt hade jag flera olika halsband som jag varvade mellan. Det var lite av nyhetens behag, jag tröttnade på dem, och nu ligger de bortglömda i en ask tillsammans med andra mindre lyckade smyckesköp. Det här armbandet däremot, I love it! Jag har nämligen kommit på att det är armband, inte halsband, som är min melodi. Marinblått läder och vit metall, snyggt som stryk mot solbruna armar!
mmm
Nu slår regnet mot fönstret. Igen. Man kanske ska vara glad att det inte är snö ;)

6 kommentarer:

 1. Vad i hela friden?! Bloggkoll tycks ha missat en del inlägg härifrån - skämmes :). Nu har jag läst i kapp. Alltid lika läsvärt. Alltid lika inspirerande. Tjusigt armband. Jag är likadan, dvs armbandsmänniska. Mina halsband ligger i en sorglig hög huller om buller. Armbanden används dock flitigt!

  SvaraRadera
 2. Ja du, det var ett jäkla pilljobb med trädgårdsmöblerna, men fint blev det!

  Snyggt armband! Köpte faktisk just idag ett armband från SNÖ till min syster som opererades i måndags! Hon är så tapper min lilla syster, och hon behövde muntras upp!
  Presenten var mycket uppskattad!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Snyggt armband!
  Jag är mycket för just breda skinnarmband - har ett som jag nöter nästan varje dag.
  Största problemet med smycken generellt tycker jag är förvaring - hur lyckas man med smidig förvaring så att grejerna lätt kommer till användning...

  SvaraRadera
 4. Åh, det var snyggt! Jag har massor av halsband och armband, tror att jag har plats för ett till i samlingen:o))

  SvaraRadera
 5. Fiiint! Gillar att det är marinblått och inte svart och hårt.
  Littmarck är en annan favorit.

  Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt! Jag använder också mer armband än halsband men har inget marinblått... än! :)

  SvaraRadera