torsdag 2 juli 2009

Torsdagsnjutning

mmm
mmm
mmmm
mmm

Vissa dagar vill det sig inte riktigt fastän solen lyser från klarblå himmel. Griniga barn som är varma och svettiga, telefoner som ringer just när man fått de förstnämnda att somna, saker man tänkt hinna göra men som bara är att glömma. Usch, det rimmar illa att gnälla när man har det så bra som vi ändå har det här hemma i Villa Tallås, men ibland så måste man.

Här är iallafall tre saker värda att njuta över idag; utomhusfrukost i skuggan, sommarens första skörd och mina underbara pioner som blommar för fullt! Så fort det blir lite svalare ska jag sätta mig på altanen med en bok och en Dagens och glömma alla de där sakerna jag skulle ha gjort idag ;)

6 kommentarer:

 1. Bra - glöm alla måsten. Nu ska jag ut på en springrunda och lämna ropande barn åt maken. De har svårt att somna i värmen. Men är jättetrötta efter allt badande. Så kan det vara. Sara M

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga pioner! En njutning för ögat! Sitter själv under ett äppelträd i svalkan och njuter av blommande rosor tillsammans med mina katter som äntligen vågat sig ut. Saknar bara en Dagens...
  Hoppas du får njuta av kvällen! //Gisela

  SvaraRadera
 3. Sara M: Lämna ropande barn åt maken är precis vad jag ska göra i morgon! En välbehövlig klippning och lite pyssel är vad jag har tänkt mig. Apropå att det är svårt att somna, stackars Karla som har sitt rum precis under takåsen - hot as hell! Jag funderar allvarligt på att köpa en liten fläkt till henne om värmeböljan fortsätter ;) /Ida

  Gisela: Blommande rosor låter inte heller så dumt! En Dagens kan du få här i Uttran om du har vägarna förbi ;) /Ida

  SvaraRadera
 4. :)
  Ja men man får faktiskt känna lite så ;p
  Sen kan man pussa och kram och strunta
  i allt man hade tänkt göra :D

  Här har vi det mysigt inne idag för det
  åskar!!!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du har fått din stund med boken och en dagens

  Kram S

  SvaraRadera
 6. Inspirerad!
  Jag har det blå porslinet (fast rosa), vinrankan heter det väl, i en kartong i garderoben. När jag ser det på bild tycker jag att det är vackert! Skall genast plocka fram det...
  Mvh Helena

  SvaraRadera