lördag 4 juli 2009

Vilsamt


Efter gårdagens åskskurar känns luften klarare och lättare att andas. Den svalare luften tillsammans med doften av fuktig jord känns vilsam, skönt med en paus från hettan (som dock gärna får komma tillbaka om några dagar igen;) En behaglig sommarlunk börjar infinna sig, långa frukostar, flipflops på fötterna, ungar som springer ut och in med isglassar i nypan. Veckan som kommer blir lite utav en startsträcka, en vecka till, sen börjar semestern på riktigt!
mmm
Jag har länge spanat på en Fatboy till Piplarsson. Mannen hävdar att vår kattmadame aldrig skulle ligga där om den införskaffades, förmodligen har han rätt, damen kan oftast ses liggandes på mattan under bordet, eller under en buske i rabatten. Men ändå, jag gillar den. Kanske skulle någon annan familjemedlem tycka om att sitta på den :) Trådkorgarna från west elm tycker jag mycket om! Som så ofta så blir enkelt vackert. Formen på korgarna, samt trådarnas skuggspel på underlaget ger en skulptural känsla som tilltalar mig.

4 kommentarer:

 1. Hade vi en liten kissemiss så hade den tveklöst fått vila på en Fatboy! (Gulligt eran misse har, Piplarsson..SÖTT :)

  Väldigt Stylish kudde hur som helst...

  Mysig blogg du har!


  Kram från Philia

  SvaraRadera
 2. Gulligt NAMN eran misse har, skulle det stå!

  SvaraRadera
 3. Jag är så svag för skuggor!
  Tallar som kastar långa skuggor, löv som smeker väggarna, fladdrande skuggor över bordet när man tänt ljus... Ah, jag har massa "skuggor" i mitt minne!

  Kanske gillar jag dem så för att de är starkt förknippade med sommar?

  Jag måste tyvärr ta din karls parti, katter är alldeles för ombytliga för att få så lyxiga "sängar", hihi, jag ville inte ens köpa ett skruttigt "hus" på djuraffärn för 150;-...

  Men en fatboy skulle jag INTE tacka nej till!
  Helst en i Demin... STOOOOR nogför två :)

  Kram och ha en skön dag på väg mot totala sommarfriden ;)

  SvaraRadera
 4. Philia: Gulligt namn till gullig katt! Fatboyen får stå kvar på önskelistan (min alltså, inte Piplarssons :)

  Sienneis: Skuggor är vackert - jag håller med! Vill fortfarande ha kattkudden, om inte under kattrumpan så under min ;)
  Hoppas ni har det mysigt denna kulna dag!

  SvaraRadera