fredag 5 juni 2009

Vinnare


35 fina kommentarer och mejl, jag blir så glad av att läsa era rader! Av alla som ville vinna väskan från Idahoe D&P föll lotten på Anna med den fina bloggen och webbutiken Juniform - GRATTIS! Opartisk lottdragare var Flora som nog helst hade velat äta upp lotten innan jag hann läsa vad som stod på den;)

Anna, mejla mig din adress så postar jag väskan. För er som inte vann, men som skulle vara intresserad av en Idahoeprodukt så planerar jag snart att öppna en bloggbutik här hos Familjen i Uttran. Till att börja med;) Håll ögonen öppna!

Jag önskar er alla en trevlig helg med bättre väder!

4 kommentarer:

 1. Grattis Anna!!!
  Ja, det var en fin lottdragning :)
  Härligt med bloggbutik!!!

  Hoppas ni får en trevlig mysig helg!
  Kram från sälarna

  SvaraRadera
 2. NU kände jag att jag skulle velat tävla bara för att få bli utvald av den lilla handen... sicken miss! :)
  FIN väska!

  SvaraRadera
 3. Sienneis: Flora är en hejare på att dra lotter, hon hade gärna dragit fler! En fin helg till er också!

  Elisabeth: Det blir fler tävlingar;)

  SvaraRadera
 4. Tusen tack! Nyss hemkommen från en härlig semesterresa och så detta - kan det bli bättre?!

  Ser med spänning fram emot din bloggbutik.

  SvaraRadera