tisdag 2 juni 2009

Soliga dagar gillar jag

Frossar i sommarprylar fastän regnet vräkt ner hela dagen. Man får hoppas att det gamla talesättet Efter regn kommer sol, stämmer;) Vill ha fräknar på näsan och sommarbruna ben!

1. Klänning från Rosenberg CPH. Tycker om företagets grafiska mönster på såväl kläder, som väskor och textilier. 2. Jag får ont i huvudet på en gång om jag inte har på mig solglasögon när solen skiner. Dessa i klassisk pilotmodell från Lensstore. 3. Tre äpplen hög är jag i vanliga fall. Med Swedish Hasbeens peeptoe superhigh på fötterna kommer jag lite högre över marken:)
4. Har dille på väskor! När jag inte bär en Idahoe, skulle jag kunna tänka mig denna från Ceannis. Tycker om mönstret som även finns i ljusblått!

4 kommentarer:

 1. Den väskan har jag med grön botten, älskar den som vår och sommarväska. I höstas fick jag en likadan fast i ett svart tyg med blommönster i relief av min mamma, lika älskad! Nu börjar jag redan sukta efter en tredje...Rymmer allt och lite till.
  /Anna I.

  SvaraRadera
 2. Roligt att du gillar väskan från Ceannis. Jag har den själv med rosa botten :-)

  SvaraRadera
 3. Mhmm, Ceannis is wunderbar!!!
  Jag har också en :) skulle gärna ha en till, och rea är det... Jag har just nu tre väskor i mina drömmar;
  1. Idahoe Design Väska
  (en bloggtävling jag är med i ;p)
  2. Broarne´s orangerandiga historia
  (se inlägg hos mig)
  3. Ljusblåa Ceannis
  (samma som du, fast turkos/blå- älskar turkos!)

  Nu skiner solen lite och vi har simmat i bassäng OCH hemma så vi är helt skrynkliga :)
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 4. Anna I: Ja, jag hör ju att detta är en väska som gjord för mig!

  Charlotte: Gillar rosa! Kan tänka mig att färgen gör sig bra till mönstret.

  Sienneis: Du får väl hålla tummarna för morgondagens lottdragning;)Skön kväll till dig med!

  SvaraRadera