måndag 15 juni 2009

Regniga dagar gillar jagUtan att grotta ner mig för mycket i det så kan man väl konstatera att juni so far inte varit till sin fördel. I eftermiddags kom dock en strimma blå himmel fram, och man kunde ana solljuset som smet in genom smutsiga fönsterrutor. En stund senare var himmeln blygrå igen, men nu skönjer jag faktiskt ljuset i horisonten. Att man måste ha både mössa och vantar för att inte förfrysa sig är ju en annan femma;)
mm
Har idag valt tre saker som skulle passa mig som handen i hansken med tanke på väderlek och sinnesstämning.

1. Ett par stövlar behöver jag verkligen! Jag har ett par illgula, fina iochförsig, men de är åtminstone ett nummer för stora. Dessa svartgrå skulle vara fina på mina fötter.
2. En mjuk filt i en soffa, en sprakande brasa och en god bok - mer behövs inte för att man ska kunna låtsas att man egentligen inte bryr sig om att regnet står som spön i backen utanför. Är just nu inne i en period av hårdkokta deckare, nästa olästa bok på sängbordet är Jens Lapidus Aldrig fucka upp.
3. Ett designerparaply skulle kanske göra promenaderna i regnet roligare. Här är Fornasettis Tema e Variazioni, ett mönster som synts mycket senaste tiden och som gör sig alldeles utmärkt i paraplyform - ursnyggt!

3 kommentarer:

 1. Men igår var det sol! Tack för en trevlig kväll.

  Karin L

  SvaraRadera
 2. Karin L: Tack själv, om må solskenet bestå!

  Kram Ida

  SvaraRadera
 3. Efter du har läst "Aldrig fucka upp" kan du läsa i min blogg vad jag tyckte om boken: http://homeriver.blogg.se/2009/may/aldrig-fucka-upp.html. Stövlarna ser verkligen härliga ut!

  SvaraRadera