söndag 28 juni 2009

Skugga

Soliga dagar då jag hellre sitter i skuggan kan räknas på ena handens fingrar, detta har varit en av dem. Sviterna efter förkylningen och den intensiva solen gjorde att jag parkerade mig på framsidan av vårt hus, en plats där vi aldrig är på i vanliga fall, förutom när vi går hemifrån eller kommer hem. Funkade alldeles utmärkt med en skön stol och något kallt att dricka!
mm
Trots skuggan känner jag mig så där soltrött nu (eller är det förkylningen?). Även barnen verkar vara tröttare än vanligt, den ena sover redan sött och den andra är på god väg. Mannen verkar också sliten, om det beror på solen, förkylningen eller på att han skottkärrat iväg en stor hög sand och sten vi hade på tomten låter jag vara osagt.
mm
Nu har temperaturen vandrat ner till behagliga tjugoen grader, och jag ska bege mig ut i trädgården för kvällens vattning. Bara inte myggen hinner äta upp mig ;) Hoppas ni haft en fin helg!

1 kommentar:

  1. Skönt att du har kryat på dig! Det är oerhört jobbigt att va förkyld i värmen..

    Visst är det underbart att vi har fått en så fin sommar? Njut av värmen så länge den varar :o)

    Kram S

    SvaraRadera