onsdag 10 juni 2009

Skorpsmulor

Jag har lovat mig själv att inte skriva något om vädret idag, så jag lämnar det nu. Har tillbringat dagen inomhus (undrar varför) med en rastlös treåring med ögoninflammation och en åttamånaders som är flyförbannad för att hon inte kan ta sig dit hon vill på egen hand;) För att förhindra ett nervsammanbrott (hos mig alltså) var det bara att ta fram bunkar och mjölpåsar. Hemma hos oss är bakning universallösningen på det mesta. På Karlas önskemål så blev det "mantagervadmanhaverskorpor". Vi utgick från ett recept på biscotti, men gjorde om det lite som vi ville. Nu knapras det skorpor så det står härliga till, gudomliga att doppa i en kopp te!


4 kommentarer:

 1. Hej !
  En nybliven prenumerant ger sig till känna och tackar för det fina receptet, har länge letat något bra biscotti recept och det där ska defenitivt provas=) Ha en fin kväll! Mvh Mia

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig Ida..Hoppas vädret vänder snart så du får vara ute i din fina trädgård istället och mysa :) Kram Eva (på jobbet)

  SvaraRadera
 3. Mia: Välkommen hit,roligt att ha dig här! Jag har strukit runt lite på din blogg också. Skorporna är goda, det går som sagt att pytsa i lite av varje i smeten:)

  Eva: Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar! Ja, hoppas att vädret vänder snart, det här är ju bedrövligt! När solen återvänder kan du väl komma hit och umgås på vår altan!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. :)
  Tur att du hittat ett bra recept mot regnrastlösheten! Själv har jag deppat ihop totalt, men nu ser de tunga molnen ut att ha skingrats och himmeln är åter blå-
  hoppas den fortsätter vara så!

  Ska dra ner och antidepp-shoppa lite nya fina byxor till lilla Emmilou :)

  Kram på er tjejer!

  SvaraRadera