torsdag 4 juni 2009

Kompis


I går fick pianopallen en kompis. Den bara stod där på loppisen och skrek att den ville bo i Villa Tallås. Ja, det var ju inte så mycket att göra. Den lite skamfilade karmstolen fick följa med hem, och bor nu i vårt sovrum tillsammans med pallen. För mig blev det kärlek vid första ögonkastet, med nytt tyg blev den oemotståndlig!
mmm
Mannen deklarerade igår att drar jag hem fler möbler får jag börja sälja av de vi redan har. Det får helt enkelt inte plats fler. Det kan ligga något i vad han säger, så vem vet, jag kanske öppnar en affär här hos Familjen i Uttran. Eftersom jag har fått många frågor om var man kan köpa mina väskor kanske det skulle vara en bra idé att sälja sådana här också, eller vad tror ni?
mmm
Jag fortsätter dagen med att sitta inne och kura, kanske hittar jag på något nytt makeover/pysselprojekt. Till att börja ska jag i alla fall sätta mig i soffan med en latte och en hög olästa tidningar. En sprakande brasa i kakelugnen får ge mysstämning till denna annars väldigt grå och kalla dag. Hoppas ni får en mysig eftermiddag och att solen snart lyser på oss igen!
mmm
PS. Det verkar som om jag blivit helt dagvill och tappat greppet om både tid och datum;) Tävlingen fortsätter givetvis hela dagen, vinnare dras i morgon! DS

7 kommentarer:

 1. Stolen blev verkligen lyckad i den kostymen. En vacker bild att inspireras av! En Familjen i Uttran-shop låter mycket trevligt :) Här är det riktigt kallt och grått i dag. Må solen återvända snart!

  SvaraRadera
 2. Jag förtår att stolen fick flytta hem till er, den är jättefin. Självklart ska du sälja dina väskor om du kan!! Go for it girl! Jag tror på dig.

  Kram S

  SvaraRadera
 3. Oh, den ser ut som en riktig prinsess-stol!

  Ja! Affär med work shops och så kan du bjuda in Mija! Kreativ verkstad bland träd & blommor :) Lovely!!!

  Du får regn att låta väääldigt trevligt! Mysigt!
  Trevlig kväll på dig!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Weonica: Ja, men då säger vi det, jag öppnar en Familjen i Uttran- shop! Ska bara ordna lite saker att sälja först;)

  Susanne: Stolen verkar trivas bra i vårt sällskap:) Tack för att du tror på mig! Kram

  Sienneis: Kreativ verkstad bland träd och blommor låter väl underbart! Jag sparar den tanken i min inspirationsbank! Kram

  SvaraRadera
 5. Jamen självklart ska du öppna shop och bloppis med gamla möbler på din blogg. Idaho produkter vill jag se mer av - gillar verkligen blandningen av sött och salt med segelduk.
  Trevlig helg!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Var är den "bubbliga" pläden köpt?

  /Adina

  SvaraRadera
 7. Adina: Pläden är köpt på IKEA för en billig penning.

  SvaraRadera