onsdag 24 juni 2009

Öppet

Idag har dörrarna i Villa Tallås stått på vid gavel för att försöka åstakomma någon form av drag i det varma huset. Problemet har varit att hålla samtliga öppna på en gång. PANG, så åker den första igen. Och så den andra. och så fortsätter det tills bara en dörr är öppen, eller tills jag använder en påse med gamla tidningar som dörrstopp. Man kan tycka att det skulle finnas finare dörrstoppar än en IKEA-kasse med returpapper. Det gör det, och här är tre av dem.

Dörrstoppen i sammet och linne är fylld med organiskt material (sand då eller?) och kommer från Graham & Green. Här ser jag potential för en rip off, fram med tyglådorna och gör en egendisajnad! Den söta grodan i gjutjärn blir din för endast 69 kronor, tror dock att våra dörrar sitter för högt upp för att den ska fungera. Lite dyrare är ekollonet från butiken på Strandvägen, även det i gjutjärn. Skulle mer än gärna få hålla vår köksdörr öppen!

3 kommentarer:

 1. Men åååh vilken trevlig blogg du har, gillar så mycket. Själv är jag helt ny bloggerska och fått så mycket inspiration av det jag sett av dig!
  Kommer tillbaka och länkar till dig!
  Mvh Helena

  SvaraRadera
 2. Helena: Du anar inte vad glad jag blir att du låter dig inspireras här - jätteroligt att höra, jag niger och bockar!

  SvaraRadera
 3. Fläkteriet är skönt dessa dagar. Jag har mitt ekollon till prydnad i ett fönster istället dock :). Ha en riktigt fin helg!

  SvaraRadera