lördag 27 juni 2009

Under ytan

Senaste dagarna har jag varit helt under ytan, hjälp vad synd det har varit om mig! Frossa, feber, halsont och snor borde vara förbjudet när solen skiner. Karla är den som har klarat sig lindrigast undan med täppt näsa och febertoppar under natten, vi andra har varit helt sänkta. Nu känns det dock som om det vänder, tack och lov, liggsåren är nära nu!

Kommer förhoppningsvis att uppdatera bloggen bättre nu när sjukstugan är på avveckling. Hoppas ni har det bra i värmen!

Ola Taube heter konstnären som målat akvarellen "Strimmor av ljus" ur sviten "Bottenvikens änglar" som hyllar simpor som enligt konstnären är just Bottenvikens änglar. Målningarna kan även ses som en lovsång till livet själv i alla dess former. Taube är verksam i Luleå, min gamla hemstad. Jag är väldigt förtjust i just den här serien målningar av simpor, den fulaste fisken vi har i Norrbotten ;)

2 kommentarer:

  1. Ja, det verkar vara mycket sånt överallt - det är samma här (fast ingen feber, "bara" förkylning). Fast idag har det vänt för min egen del - kunde till och med greppa spaden igen utan större ansträngning, så det bådar gott! :-)
    Krya på er!

    SvaraRadera
  2. Mrs. b: Yes, idag har det defenitivt vänt! Så skönt att kunna stå på benen utan att känna sig alldeles svettig och darrig! Nu får det vackra vädret gärna hålla i sig!

    SvaraRadera