onsdag 17 juni 2009

Lat


Here comes the sun. Som vi har väntat! Det är så att man hör hur det växer så det knakar i trädgården nu när den fuktiga jorden får sol och värme. Tyvärr är det inte bara det jag vill ska växa som gror i rabatterna, utan kanske främst det jag inte vill ha där. Kirskål, åkerfräken och maskrosor slår sina lovar mellan liljor och iris, att utrota dem verkar vara mission impossible. Jag drar upp lite ogräs på måfå men inser snabbt att jag inte får göra mycket annat om jag ska få våra rabatter prydliga och ogräsfria. Funderar på att satsa på någon slags marktäckare till nästa sommar, eller så får man kanske helt enkelt sluta kämpa emot ogräset, istället acceptera dem som ett vilt inslag i de annars ganska tama rabatterna;)
mmm
Istället för trädgårdsarbete (eller andra måsten) tänker jag nu ägna mig åt lite soldyrkan på balkongen. En god bok, lite fika och sovande barn är en alldeles förträffligt lyckad kombination! Lat? Ja, kanske det, men dagar som denna bör man ta vara på, man vet aldrig när de kommer igen.

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild! Jag känner precis samma sak. Det gäller att maximera nu, för snart går solen i moln igen. Ha en fin dag i solen!

  SvaraRadera
 2. vilken stämningsfull bild! man ska verkligen ta vara på tiden o njuta av solen när den väl tittar fram. Snart kommer regngudarna igen :P

  http://ienrosaochbabyblavarld.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Weronica: Ja visst ska man passa på att njuta, städa kan man göra en annan dag! Hoppas att solen fortfarande lyser på dig!

  Kram Ida

  Ienrosaochbabyblåvärld: Regngudarna, har hört ryktas att de redan dyker upp i morgon:( Hoppas inte!

  SvaraRadera
 4. Åh, härligt att solen skiner på dig/er.

  Helt rätt att bara vara och ta till vara på livet/S

  SvaraRadera
 5. LAT?!
  Nja, jag tycker nog snarare;
  SMART, KLOK & FÖRNUFTIG!
  Det gäller att P R I O R I T E R A :D

  Här var sol men jag har fått shoppingbacillen & höll mig inomhus, i gallerian, moahahaha :D

  Go kväll-kramar från oss

  SvaraRadera
 6. Glad midsommar!!!
  Såg det först nu, har vi samma kuddar?
  :) Gripsholm har jag iaf, ser precis ut som din!

  Kram på er och hoppas solen tittar fram!

  SvaraRadera
 7. Jättefin bild, och vilken imponerande kisse ni har. Såg honom på en bild sovandes längre ner. Supermysig!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 8. Sienneis: Hoppas att ni har haft en bra midsommarhelg! Kudden tror jag kommer från Åhléns. Ha en fin dag i solen!

  Livet i byn: Ja visst är hon imponerande! Alla tror att det är en hankatt, men Pip-Larsson är faktiskt en dam i sina bästa år :)Jag har fått lära mig att hankatter aldrig kan vara trefärgade, "sköldpaddor" är därför alltid kvinns;)

  SvaraRadera