tisdag 29 november 2011

Vitt


Grått och segt kan hittills sammanfatta denna tisdag. Dagar som denna när dagsljuset aldrig riktigt infinner sig har jag bara lust att krypa ner i sängen igen. Men det gör jag ju inte. Jag har precis tagit mig i kragen och fotograferat lite julbilder till Crème de la Crème. Med allt det grå utanför valde jag att jula till det i krispigt vitt. 

Om ni förresten undrar varför det är så tyst om CdlC, så beror det på att jag planerar och jobbar inför 2012. Dels håller jag på att planera min Formex-monter, som novis kan jag säga att det är en hel del man måste tänka på...dels håller jag på att produktutveckla. Faten kommer förhoppningsvis ha ett nytt upphottat utseende efter jul. 

Tja, det om det. Nu ska jag gå och nypa lite i gosiga bebislår och tramsa en ramsa så att Rufus skriker av skratt. Det om något kan lysa upp allt det novembergrå.

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Fina fat! Ser även fram emot de upphottade faten!

  SvaraRadera
 2. Åh, den där planen lät toppen! :)

  Tjusig bild.

  SvaraRadera
 3. Läcker bild!
  Ja visst vill vi ha vitt ute nu. Några centimeter bara eller mycket frost.

  ps de små vita stjärnorna fanns på Lagerhaus för något år sedan.

  SvaraRadera