fredag 18 november 2011

Sköna dagar


Jag passar på att titta in här medan Rufus sover en stund och flickorna tagit en sväng till 80-talet med hjälp av dockor i neonfärgade kläder och barbiehus med syrenlila inredning.

Om man har svårt att hinna fotografera innan det är bäcksvart ute hemma i Stockholmia, så är det praktiskt omöjligt här uppe i norr. Toffla omkring i morgonrock någon längre stund efter att man klivit upp är inte att rekommendera om man vill få något gjort. Men det var ju lite det som var meningen med den här trippen så jag passar på att göra så lite som möjligt. Fikar lite, vilar lite, bläddrar i några tidningar och tittar på när barnen får rå om sin mormor och morfar. Sköna dagar helt enkelt.

Karamellen på bilden står i köket och inbjuder till ryggläge efter maten. Kuddar Anyhow och Crème de la Crème.

6 kommentarer:

 1. Jag älskar din soffa! Speciellt med kuddarna till!
  M

  SvaraRadera
 2. Jag tror bestämt att du hjälpt mig komma fram till vilket tyg vi ska klä om vår gamla fina klenod till fåtölj där hemma! Soffan ser ju hur läcker som helst ut i Estrids rosa/vita elefanter!

  SvaraRadera
 3. Härlig kökssoffa! Den skulle jag gärna slå mig ner i :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Men du exakt en sådan soffa hade jag i mitt gamla hus. På landet här vi också förstått finessen med att vila efter maten , och där här vi ställt ut världens fulaste men skönaste 70 - tals soffa på altanen . Det verkar som vi båda tillhör det släkte där njutning sätts i första rummet ! Pyjamas vandring inomhus är en av mina laster . Soffan är skitsnygg! Skulle du få långsamt någon dag kan du få klä om min gamla soffa som nu står i hållen :-)!!

  SvaraRadera
 5. Underbart med de rosa elefanterna, och kuddarna till !
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Dina föräldrar har verkligen en så inspirerande inredning. Hälsa dem så mycket!
  Kram Charlotta

  SvaraRadera