onsdag 30 november 2011

Fyrtal* The naked truth


Klart jag antar Carinas utmaning och visar Villa Tallås skamfläck. Ja menar, det blir ju tröttsamt att visa vackra saker varje dag ;) En målande beskrivning av detta rum finns här.

8 kommentarer:

 1. Wow! Jag diggar de matchande krokarna till spegeln.
  Kul att du tog mod till dig och vågade visa upp din skamfläck!
  Hoppas att fler antar utmaningen. Går själv runt och letar skamfläckar här hemma och vet inte vart jag skall börja!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att fler antar utmaningen, känns fint att veta att andra också har skamfläckar.

  Ang. kattsand över hela golvet. Jag har en siameskisse som gärna skottar ut sand från lådan och liksom rejsar när han ska ut från sin toalett. Jag har gjort så att jag ställt hans toalett med luckan mot väggen med resultat att han inte kan springa lika fort ut och att sanden han skottar inte hamnar över HELA badrumsgolvet. Funkar hyffsat bra för oss. Har du testat byta sand till en mindre finkornig sort? Vi kör på en kristalliknande sort, finns bland annat på Coop och kostar inte skjortan :)

  /Louise

  SvaraRadera
 3. Kul!! Och lite snyggt ändå i ett collage på detta vis. Kan kanske hjälpa en att se på sina sorgebarn på annat vis. Så jag kanske tar fram kameran jag med... Har precis fått bort en massa penslar, rollers, lacknafta och grejor som stått på badrumsgolvet i några månader, så där ser hyfsat respektabelt ut. Men det finns många andra hörn att fota...

  SvaraRadera
 4. Ja, så har vi många det ju faktiskt. O tur är det, kan ju inte ha ordning överallt jämnt. Kul ide!

  SvaraRadera
 5. Åh vad skönt att se ett normalt badrum. jag antar utmaningen och återkommer med min tvättstuga ...

  SvaraRadera
 6. Tack för pizzatips och skamfläcksbilder : ) Och vad stor din lilla har blivit, kommer ju ihåg när du gick och väntade, med risk för att låta som en stalker ; ) Mysigt med sånger och jag ska nu gå o fota bergvärmepumpen, det finns en historia med den....Ha en skön fredag!
  Malin

  SvaraRadera
 7. Ha ha ha! Underbart!
  Saknar er och ert vackra (och på just det här stället lite fula) hus.
  Hoppas ni har det toppen. Stor kram till er alla från
  Jessica L S

  SvaraRadera
 8. Jag förstår. Så ser en toa ut som givetvis kan piffas upp men den är funktionell och användbar redan nu. Jag tycker faktiskt inte det var så farligt...och då jämför jag såklart med vårt eget lilla råtthörn.

  KRAM

  SvaraRadera