onsdag 23 november 2011

En in, en ut


Så gjorde jag det igen, jag kunde bara inte låta bli. Den här gången kom jag hem med en handknuten jättematta i mörkt rött och marinblått. Inte för att vi direkt behövde den, men den såg så ensam ut i högen av trasmattor och gamla tufsiga ryamattor. Gårdagen tillbringades med att flytta mattor. Hit och dit. Fram och tillbaka. Den nya mattan fick flytta in framför soffan, medan den mattan som låg där tidigare fick flytta några meter bort. Men hur jag än trixade så blev det en över. 


Den handknutna mattan från Pakistan som tidigare låg utanför glasverandan har nu ingenstans att bo. Jag tänkte höra om det är någon som skulle vilja ta hand om den för en billig penning. Den är vacker, men ganska sliten och mäter 190 x 265 cm. Mejla mig om du är intresserad!

Nu ska jag packa och piffa det sista inför eftermiddagens mingel. Ha en fin onsdag!

2 kommentarer:

  1. Du med dina mattfynd - man blir alldeles - tja matt :) Vackert är det!

    SvaraRadera
  2. Jag älskar mattor och hade din varit lite större hade jag varit aspirant på den. Var hittar du alla fina mattor? Jag längtar redan efter sommarens loppisar...

    Vad snyggt det blev! Hur gick det på minglet?

    KRAM

    SvaraRadera