måndag 7 november 2011

Mitt kontor


Det är här jag sitter när jag inte är ute i garaget och borrar hål eller slipar på något. Har inte du ett eget kontor undrar F lite stillsamt då och då. Jodå, men jag sitter mycket hellre här än i ett skrymsle under källartrappan. Lite mer dagsljus, nära till köket och mer yta att bre ut sig på är faktorer som talar till detta rums fördel. Sen är det ju vackert också. Bara det.

Hoppas ni har en fin start på veckan!

7 kommentarer:

 1. Vilket kontor! Förstår att du gärna sitter där:-)

  SvaraRadera
 2. Jisses sicket rum! Mattan, utsikten, ljuskronan - tja det mesta tilltalar mig. Förstår att du jobbar bra där :)

  SvaraRadera
 3. Ja det förstår jag att du sitter där, porslinskrona och allt ;-)
  Jag sitter också hellre i favoritfåtöljen vid fönstret, men jag vill ändå ha ett litet fint bord att ha alla grejer i.

  SvaraRadera
 4. Lyxigt kontor, säger jag bara... :-)

  SvaraRadera
 5. Jag känner så väl igen mig. Jag har ordnat olika platser att ha min smyckestillverkning på. Ibland går jag inte in i rummet på flera dagar för det inte känns bra. Jag har nog bytt plats på detta ett flertal gånger och nu har jag hittat min plats.
  Ha en bra vecka.

  SvaraRadera
 6. Tjusigt kontor, jag gillar verkligen bordet och vilka vackra fönster sen ...

  Hej :-)

  SvaraRadera
 7. Jag vill ha allt i ditt fina rum!!

  Susanne

  SvaraRadera