fredag 4 november 2011

Finfredag

Klockan är snart ett och jag har knappt kommit i kläderna än. Jag tror att det snart är dags att inverstera i en sån där glamourrock om det är så att jag ska fortsätta att glida omkring i morgonrock till sent in på eftermiddagen.  

Annars har denna fredag hittills utvecklats från att vara en vanlig halvgrå dag till en fredag som kan aspirera på att bli en riktig toppendag! Det började med ett pling i mejlboxen där jag fick en förfrågan på pressbilder på ljuskronan Rimfrost av en av de större inredningstidningarna och har nu fortsatt med ett mammafika i lugn och ro medan resten av familjen passar på att sova, gå på bio respektive leka med bästisen tvärs över gatan. Sämre kan man ha det. Nu saknas bara en rejäl storstädning inför helgen så är allt tiptop :)

Har precis kollat in mina nya tungviktare som jag gjöt förra helgen. Jag gjorde ett par riktigt små fat som är precis lagom för en liten bulle eller en vacker tvål. Anländer till butiken under helgen.

Ha nu en fantastisk fortsättning på er fredag, veckans bästa dag!

4 kommentarer:

 1. Ha en myspyshelg du med och Grattis ännu en gång för en sådan fin förfrågan. Nu är jag bara nyfiken på vilken tidning det är.

  SvaraRadera
 2. Ja fy fasiken vad jag tror livet blir bättre med en glamourrock! Kul med rimfrost och vilka söta fat!
  Hoppas helgen blir fin,
  Malin

  SvaraRadera
 3. Småfaten är jättefina. Du är grym, du verkar sälja det mesta på din webshop. Helt otroligt. Kul med tidningen!!!!!!
  kram Charlotta

  SvaraRadera
 4. Ja livet BLIR bättre med en glamourrock, har en i turkos och livet leker! ;)
  Vad kul med tidningen då ska jag håla utkik efter den. Så så fina fat, nu ska jag kika in i butiken.
  /Katarina som tittar upp från VABträsket iklädd glamourrocken

  SvaraRadera