tisdag 8 november 2011

Solglimt


Vem har sagt att solen inte kan lysa i november, det är bara det att man knappt hinner blinka innan det är mörkt igen. Nyaste pyttefatet Iris är inte porslin från vilken sketen sylta som helst, nej här snackar vi kungligt, kungligt danskt för att vara exakt. Om jag måste välja är Musselmalet från Royal Copenhagen min favoritservis, därför känns det extra roligt att kunna presentera lilla Iris idag. Dessutom gör hon ju sig fint tillsammans med tunga fatet Gulliver, äktenskapstycke om ni frågar mig.

Jag önskar er en fortsatt skön tisdag. Själv ska jag göra mitt bästa för att pussla ihop denna eftermiddag som består av lämningar och hämtningar, mellanmål, blöjbyten, djurskötarkurs och loppisbesök, kan bli knivigt värre ;)

4 kommentarer:

 1. Lyckos! Här har vi det bara grått. Fina Iris - man grips av omedelbart ha-begär :)

  SvaraRadera
 2. Weronica: Ja det gäller att suga i sig varje liten solglimt den här årstiden! Och visst är hon fin lilla Iris, ovanligt fin :)

  SvaraRadera
 3. Vackert.
  Du är helt grym på det du gör

  SvaraRadera