onsdag 2 november 2011

En tillJamen jag kör väl en till när jag ändå håller på! Det är tur att man har en trädgård full med äppelträd när man tröttnat på att hänga upp och fotografera ljuskronorna inne i Villa tallås. Dessutom tycker jag om det rosa mot det höstiga gula. 

Till skillnad mot den blåvita kronan har jag rostskyddat ringarna på denna, jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker är finast. Å ena sidan blir kontrasten mellan det sköra porslinet och det kalla järnet större när ringarna fått en rostig patina, å andra sidan blir det blanka järnet väldans elegant när de tjusiga svetsfogarna syns.

Nu till något så tjusigt och glamouröst som korvstroganoff :)

9 kommentarer:

 1. Wow!
  Varför kan du inte ha båda varianter, rostig och rostskydd. Kul med variationen. Den här kronan var helt fantastisk! Du är duktig du! :D

  SvaraRadera
 2. De är riktigt riktigt fina! Båda två... förstår att du har svårt att bestämma dig.

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar lampa, fantastiskt i trädgården - skapar lite Alice in wonderland känsla där...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Britta: Precis! Eftersom ljuskronorna även kommer att göras på beställning kan man ju få välja själv om man vill ha den rostig eller ej! Jag är smått kär i den här rosa kronan som fick heta Malva, har dock ingenstans att hänga den. Kanske gäst-toan?

  Helena: Som sagt, varför välja när man kan göra båda :)

  Maria: Jag gillade känslan när jag fotograferade ljuskronan i trädgården och det precis hade börjat skymma. Blev nästan sugen på att duka upp ett litet bord under trädet :)

  SvaraRadera
 5. Jag dånar. Gud vad fin. Jösses vilken talang Du har och vad fina saker Du gör. Det är verkligen helt otroligt.

  SvaraRadera
 6. A wonderful idea! I like it!

  SvaraRadera
 7. Vilken helt underbar ljuskrona!
  Den skulle man ha :)
  En fin dag till dig, MALIN

  SvaraRadera
 8. Den här är helt makalös!!!

  SvaraRadera