torsdag 24 november 2011

Fyrtal* Torsdag

Bara några dagar kvar till advent och gräsmattorna är fortfarande gröna. Nog för att det är skönt att slippa klä på sig allt man äger och har för att inte frysa, men jag skulle inte ha något emot lite frost eller ett par centimeter snö. I dag jobbar jag på adventsstämningen medan jag lyssnar på den här.

* Lilla stora Rufus, bästa lillebroren i stan! Jädrar vad han växer, jag hinner knappt plocka fram en omgång kläder innan jag får byta till nästa storlek.
* En finhet i betong fick följa med hem i resväskan från Luleå. Jag har länge velat ha Tove Admans barockljusstake i betong, med 20% rabatt kunde jag inte låta bli. Har ni vägarna förbi Luleå kan jag varmt rekommendera gårdsbutiken Klassisk skandinavisk form på Östermalm, man vill ha ALLT!
* Nu behöver man verkligen så mycket mysljus man bara kan tänka sig! Fin ljusslinga lyser upp fönsternischen i vardagsrummet.
* Godaste mellanmålet ever. Keso, tärnat äpple och kanel. Vill man festa till det ytterligare - ringla över en gnutta agavesirap.

4 kommentarer:

 1. Vilken liten goding han ser ut att vara, Rufus!
  Tack för igår, trevligt både med bubbel, shopping å mat! Det måste bli drinkar framöver oxå!

  SvaraRadera
 2. Karin: Goding var ordet! Tack själv, verkligen jättetrevligt att träffa dig igen. Ser redan fram emot drinkarna :)

  SvaraRadera
 3. Kikar in och önskar dig en glad och skön adventshelg!

  SvaraRadera