tisdag 1 november 2011

Hjälp!


Känslan när man råkat fingra på datorns tangentbord och sedan tryckt ok utan att riktigt tänka efter är likvärd med att sitta där i tv-soffan framför en läskig film med kudden framför ansiktet. Håren på armarna reser sig och kallsvetten sipprar fram i panna och under armar. 

Jag vet inte vad jag gjort! Helt plötsligt har alla mina bilder en ful skugga som jag inte vet hur jag blir av med. Jag som bara ville försöka få till en sån där fiffig ram längst ner på varje inlägg där man kan gilla och dela på Facebook, inte ens det lyckades jag med. I ren desperation och med Flora hängande runt halsen tryckte jag på massor med knappar. Ett ögonblick förvandlades hela bloggen till en orgie i min hatfärg aprikos, tack och lov lyckades jag ändra den till vit igen. Nu sitter jag här och sörjer min gamla bloggdesign som försvunnit någonstans i cyberrymden, om ni visste vad jag saknar den! Är det någon som vet hur jag får dit de där FB-knapparna, och hur jag blir av med skuggorna runt bilderna blir jag överlycklig om ni kan dela det med mig. Så pass överlycklig att jag ställer till med en hejdundrande utlottning när allt är ställt till rätta igen.

Bilden jag hittade hos Design*sponge idag gör mig lite bättre till mods. Bara lite.


4 kommentarer:

 1. Gå in på Utforma - Laout - klicka på Redigera i Blogginläggrutan
  Där kan du kryssa i delningsknapparna.

  För att få bort ramen runt dina bilder
  Gå in på Utforma - Malldesig - Avancerat - Bilder
  ändra Kantfärgen till helt vit

  Lycka till!!

  SvaraRadera
 2. LiseLotte: Tack för hjälpen med gilla-knapparna! Skuggorna försvann inte trots att jag provade både helt vit och transparent kantfärg. Nu börjar jag vänja mig, det kanske inte är så farligt...

  SvaraRadera
 3. Stackars dig... Men, jag ser ingen skugga! Tycker att allt ser OK ut. Och vilka fina takkronor du har gjort! Du är verkligen duktig och inspirerande!

  SvaraRadera